Propostes divendres 27 de març de 2020

Famílies:
Com cada divendres ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar noves propostes per treballar a casa.
Abans però us volem dir que sabem que la situació que estem vivint és difícil i pot arribar a ser angoixant. Entenem que a vegades pot ser complicat portar a terme totes les propostes que us enviem. Com a mestres dels vostres fills/es  volem acompanyar-vos en aquest procés i fer-vos costat perquè junts podem fer que tot  es porti millor. 
Totes les activitats que us enviem són suggeriments que us fem especialment pensats per als vostres fills/es. No són activitats obligatòries ni s’avaluaran. Podeu fer-les totes, escollir alguna o no fer-ne cap, vosaltres decidiu en funció de les vostres necessitats.
Si necessiteu fer-nos alguna consulta o algun suggeriment podeu fer servir el correu de l’ieduca per posar-vos en contacte amb les tutores.
Molts ànims, tot anirà bé!!!      
                                                                                     
Propostes
1.       Concurs educació viària. Aquest any la policia municipal promou un concurs de dibuix per a tots els alumnes del municipi. Donades les circumstàncies han ampliat el termini de presentació i el passaran a recollir per les escoles quan tornem a la normalitat. Així, us animem a concursar i a portar el dibuix el primer dia de tornada a l’escola. Us deixem les bases del concurs adjuntes en pdf.

2.       - Vídeo amb un experiment per fer a casa pas a pas:

3.       Vídeos de science sobre continguts que han treballat a classe:

4.       - Adjuntem un pdf amb moltes mandales que podeu imprimir perquè les pintin. Aquesta activitat els ajuda a relaxar-se i concentrar-se alhora que desperta la seva creativitat.

Per últim us volem animar a que els nens i nenes escriguin a les tutores un correu per ieduca explicant una mica com és el seu dia a dia, com se senten, que fan.. Estarem molt contentes de rebre notícies seves!!

Una abraçada molt forta!!
Noe, Valle, Nohemí, Natàlia, Susana, Sílvia i Laura

MANDALES ANIMALS

MANDALES CICLE MITJÀ

BASES CONCURS DIBUIX


Comentaris